Som mediamatik! Hrdo som vyštudoval knižnično-informačné vedy a na môj odbor nedám dopustiť. Aj preto, že mi ponúkol množstvo aktivít, ktoré výrazne zmenili moje smerovanie. Takže poporiadku…

Tento blog som začal písať  5. septembra 2005, a už od začiatkov som sa venoval technológiám a vyučovaniu. Dve veci, ktoré napĺňajú môj život a robia ho znesiteľným. Za ten čas pretieklo veľa vody piva, popri mnohých aktivitách som sa upriamil na softvérovú analýzu a testovanie ekonomických programov, pričom sme rozbiehali nový projekt Business Intelligence analýz, ku ktorému som si stihol vypestovať silný vzťah a závislosť. Vrátil som sa postupne k vývoju aplikácií a rozbehol aktivity vo vzdelávaní v akademickej či komerčnej sfére. Zamiloval som si zážitkové vzdelávanie. A tiež augmentovanú realitu, ktorej som zasvätil hlbšie úvahy a výskumné či pracovné aktivity.

Okrem pracovných povinností môj čas napĺňajú rôzne nové vychytávky, doktori mi do karty píšu diagnózu early adopter. Technológie využívam aj pri mojom hobby – geocachingu, ktorý ma drží už desať rokov a snažím sa mu zážitky oplatiť napríklad prekladom aplikácií a webov do slovenčiny, pretože čoraz viac používateľov prichádza aj zo Slovenska. Aktívne sa tiež venujem práci s komunitou, testovaniu a používateľskej prívetivosti aplikácií či experimentom s novými konceptami. Počas štúdia na univerzite som tiež spoznal množstvo nových (adrenalínových) aktivít, pri ktorých si kompenzujem život bežného pracujúceho človeka. Môžete ma preto stretnúť v horách, pri lezení na skalách alebo na mojom najobľúbenejšom biku.

11880403_10205689712535633_4569526634929369348_n